-->

Kontakt os​: 22 12 78 24 

​Byg nyt hus

​Skal der bygges nyt hus, er Pro-Visual en kompetent samarbejdspartner, der kan sikre alt fra idéudformning, skitsering og planlægning til endeligt layout og fuld projektering af nybyggeri til attraktive priser.

Pro-Visual har base i Storkøbenhavn på Sjælland og står for anerkendte og rationelle bygningsgeometrier, og kan derfor leverer alle former for nybyggeri af høj arkitektonisk kvalitet, samt en særdeles effektiv byggeproces. Vi involverer os, og er dybt engagerede. Her er det lysten, der driver værket.

Få overblik og tryghed igennem hele fasen

Et nybyggeri kan for mange virke som et uoverskueligt projekt at skulle igennem, hvorfor det kan skabe både overblik og tryghed, at lade en professionel og fagkyndig komme ind over, lede kunden på vej og sørge for, byggeriet kommer i mål - præcis efter kundens ønsker og krav.

Som arkitektfirma planlægges der ned til mindste detalje, og ethvert ønske til de  forskellige behov til det forestående nybyggeri, hvad enten det drejer sig om nybygning af en villa, et erhvervsbyggeri, boliger/butikker eller anden form for byggeri, tilgodeses.

Pro-Visual kan, såvel som kunden, komme med forskellige idéer og forslag, hvor overvejelser omkring rummenes størrelser og form indgår, ligesom materialevalg, akustik, omgivelser og lys også er vigtige omdrejningspunkter i den indledende idéfase under et arkitekttegnet hus.

Ideerne fremvises eksempelvis som håndtegninger, modelbyggeri samt computergrafik, så kunden kan få det bedste indtryk af den nye bygning.

Når alle forventninger og ønsker til udformningen af det er på plads, kan næste fase med planlægning og nybyggeri gå i gang.

Solidt nybyggeri efter kundens ønsker og behov

Pro-Visual er naturligvis med gennem hele processen og sikrer, alt bliver udført og overholdt i forholdt til indgåede aftaler. Kun derigennem kan vi sikre et nybyggeri efter vores kunders ønsker og behov.

​Her på hjemmesiden har du mulighed for at læse meget mere om arbejdsprocesser i forbindelse med at bygge et nyt hus, samt om de ydelser vi kan tilbyde i forhold til idéfasen og projektstyringen.

Du kan også kontakte os på enten telefon 22 12 78 24, via info@pro-visual.dk eller via vores kontaktformular hvis du ønsker en uforpligtende samtale omkring nybyggeri.

Book et uforpligtende møde​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Pro-Visual
​​CVR: 17601385

Her finder du os

Stationsalleen 50 3A
2730 Herlev

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 12 78 24

E-mail: ​info@pro-visual.dk​​