-->

Kontakt os​: 22 12 78 24 

Tilbygning & Ombygning

​Pro-Visual I København har gennem årene varetaget mange opgavetyper inden for ombygning og tilbygning over hele Danmark, for både private såvel som offentlige bygherrer til fordelagtige priser.

Firmaet har stået for tilbygning og ombygning af både private villaer og ferieboliger, samt til erhvervsbyggeri, offentlige institutioner, hoteller og ældreboliger i hele Danmark, Sydsverige, Grækenland ,Spanien og Dubai. Vi involverer os, og brænder for vores opgaveløsninger.

Ombygning & tilbygning af høj kvalitet

Den mangeårige erfaring og alsidige viden, sikrer vores kunder et top professionelt produkt og en effektiv byggeproces, hvor vi tager professionel hånd om kunden og projekt, fra start til slut.

Når det drejer sig om om- og tilbygning, som ved ethvert andet projekt, sørges der for, at tage sig god tid til kunderne. Som arkitekter er vi med helt fra den indledende ide-fase, hvor vi gennemgår alt ved den enkelte tilbygning, som f.eks. form og funktion samt de eventuelle rumstørrelser, til valg af materialer, farver og indflydelsen fra lys og omgivelser.

​Intet overlades til tilfældighederne, når du lader Pro-Visual varetage din tilbygning eller ombygning.

Vi sikrer en tryg proces

Vi er med gennem hele forløbet, hvor vi varetager skitseringen og udfærdigelse af de endelige tegninger, ligesom vi er med til selve planlægningen og projekteringen af tilbygning eller ombygningen.

Med Pro-Visual som din professionelle samarbejdspartner, afsluttes projektet først, når der er lavet det sidste eftersyn af byggemyndighederne, og din nye tilbygning og ombygning er klar til brug.

​Du kan læse meget mere om arbejdsprocesser omkring både nybyggeri, tilbygning og ombygning her på hjemmesiden, ligesom du naturligvis også er velkommen til at kontakte os på enten telefonnummer 22 1​2 78 24, via e-mail på info@pro-visual.dk eller via vores kontaktformular , hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende ombygning og tilbygning på Sjælland nær København.​

Få et uforpligtende introduktionsmøde

Ring på telefon 22 12 78 24

eller skriv på info@pro-visual.dk

​Eller brug denne formular, og vi vender tilbage til dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Pro-Visual
​​CVR: 17601385

Her finder du os

Stationsalleen 50 3A
2730 Herlev

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 12 78 24

E-mail: ​info@pro-visual.dk​​