-->

Kontakt os​: 22 12 78 24 

Pro-Visual arkitekter i København​

​Pro-Visual er et mindre, men højt specialiseret konsulent- og arkitektfirma med dygtige arkitekter i København, der beskæftiger sig med alle størrelser af opgaver samt alle nicher inden for arkitektur og design. 

Kunden bliver altid tilbudt et gratis startop møde før arbejdet går igang.

​Konsulent- og arkitektfirmaet blev etableret i 1997 med beliggenhed i København, og vores arkitekter på tegnestuen arbejder for både private som offentlige bygherrer i hele Danmark.

Mange års erfaring som arkitekter

At skulle påbegynde et byggeprojekt, kan for de fleste bygherrer virke uoverskueligt og kompliceret. Det er her, vi som arkitekter kommer ind i billedet på samme måde, som man vil henvende sig til sin advokat når det drejer sig om jura og lovgivning. 

Pro-Visual har som arkitektfirma, mange års erfaring i at følge kunder på vej, og gøre forretningsgangen så enkel og overskuelig som muligt.

I korte træk samarbejder arkitekt og bygherre, om at skabe det perfekte projekt fra idé-skitse, over myndighedsprojekt til projektledelse og endelig projektaflevering. Det er som at samle et puslespil. Vi tager et skridt ad gangen, og hen ad vejen vil man som bygherre opleve, brikkerne falder på plads.

Fleksibel og besparende forretningsgang

Vores opgaver løses altid til en fordelagtig pris, da Pro-Visual har en enkel forretningsgang og ikke er underlagt den store administration. 

I tilfælde af store og mere komplekse opgaver, kan Pro-Visual trække på samarbejdspartnere, der er specialister på Deres felt. Således kan hele projektforløbet bemandes efter størrelse, og håndteres professionelt fra A-Z. En forretningsmodel, der er fleksibel, effektiv og besparende.

​Firmaets vision – løsninger af høj professionel kvalitet samt tilfredse kunder

Det er planen, Pro-Visual forbliver et højt specialiseret mindre konsulent- og arkitektfirma inden for den aktuelle niche. Derigennem kan vi sikre en høj professionel kvalitet og standard, vores kunder og arkitekter imellem.

Modsat nutidens internationale konceptarkitektur, lægger vi som arkitekter specielt vægt på arkitekturen, så vidt muligt, tager udgangspunkt i omgivelserne, at form og funktion hænger sammen, samt byggeriet er tidsvarende tilpasset med respekt for omgivelser samt det enkelte menneske.

Kompetencer og erfaring hos arkitekter

Arbejdsopgaverne for arkitektfirmaet har været alsidige, med vægten lagt på tilbygninger, ombygning, nybygning, renovering og restaurering af: villaer, boliger, ferieboliger, feriecentre, erhvervsbyggeri ,idrætsbyggeri, hotel / konferencebyggeri, skolebyggeri, ældre- og handicapboliger, industribyggeri, adm.- og forretningsbyggeri, kunstmuseer, butikscentre, butiksindretning, retail, bebyggelsesplaner samt byplanlægning.

Alle disse arbejdsforhold har resulteret i en mængde viden, erfaring, kompetencer og indsigt hos vores ansatte. 

Der er tale om alt fra mindre skitseprojekter/ projektforslag over myndighedsprojekter til store projekter, indeholdende alle byggeriets forskellige faser, og alle opgaver bliver løst med stor entusiasme og gå-på-mod. Hos arkitekt-firmaet Pro-Visual i København er det lysten og engagementet, der driver værket.

Skulle i have brug for vores erfaring som arkitekter kan vi kontaktes på telefon 22 12 78 24 via e-mail på info@pro-visual, vores kontaktformular  

​Firmaoplysninger

Pro-Visual
​​CVR: 17601385

Her finder du os

Stationsalleen 50 3A
2730 Herlev

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 12 78 24

E-mail: ​info@pro-visual.dk​​